OʻZBEKISTONDA MALAKA VA BILMLARNI BAHOLASH TIZIMINI JORIY ETISH MUAMMOLARI (Modern education and development, 2025)
Oʻzbekistonda malaka va bilimni baholash sohasida hali koʻp ishlar qilinishi kerak. Ammo, mavjud muammolarni hal qilish va xalqaro tajribalardan foydalanish orqali ta'lim sifatini yanada oshirish mumkin.В Узбекистане еще многое предстоит сделать в области оценки квалификации и знаний. Но, решая существующие проблемы и используя международный опыт, можно еще больше повысить качество образования.there is still a lot of work to be done in the field of assessment of skills and knowledge in Uzbekistan. However, it is possible to further improve the quality of education by solving existing problems and using international experiences.