MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR SHIMINI TIKISH TEXNOLOGIYASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar uchun shimlarni loyihalash va ishlab chiqarish texnologiyasi o'rganiladi. Bolalar kiyimlari uchun qulaylik, mustahkamlik va xavfsizlik talablariga muvofiq yuqori sifatli mahsulotlarni yaratish uchun materiallar tanlovi, dizayn va tikuv texnikasi tahlil qilinadi.