ADABIYOT DARSLARINI QIZIQARLI TASHKIL ETISH USULLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada adabiyot darslarini samarali va qiziqarli tashkil etish usullari ko'rib chiqiladi. Mualliflar zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interaktiv metodlar va innovatsion yondashuvlar asosida o'quvchilarning darsga bo'lgan qiziqishini oshirish yo'llarini tahlil qiladilar. Adabiyotlarni o'rganishda ijodiy yondashuvni rivojlantirish va milliy madaniyatni singdirishga oid takliflar ham keltirilgan.