ADABIYOT DARSLARIDA VIRTUAL TA'LIMIY TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola adabiyot darslarida virtual ta'limiy texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, usullari va samaradorligini tahlil qiladi. Maqolada virtual vositalarning o'quv jarayonini qiziqarli va interaktiv qilishdagi roli ko'rsatilgan. Tadqiqot natijalari ta'lim jarayonida innovatsion yondashuvlarni qo'llash zaruratini ta’kidlaydi.