QISQA MASOFAGA YUGURUVCHILARNING TEZKORLIGINI OSHIRISH METODIKASI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada qisqa masofaga yuguruvchilarning tezkorligini oshirish metodikasi, tezkorlikni oshirishning samarali usullari, tezkorlikni rivojlantiruvchi texnikalar haqida so'z boradi. Shuningdek, tezkorlikni oshirish uchun tayyorgarlik bosqichlari, maxsus tayyorgarlik usullari, o'z ustida ishlash va tanani chiniqtirish haqida fikr yuritiladi. This article talks about the methodology of increasing the speed of short-distance runners, effective methods of increasing speed, techniques that develop speed. Also, preparation stages, special training methods, self-work and body conditioning are discussed to increase speed. В данной статье рассказывается о методике увеличения скорости бегунов на короткие дистанции, эффективных методах увеличения скорости, приемах, развивающих скорость. Также обсуждаются этапы подготовки, специальные методы тренировок, работа над собой и подготовка тела для увеличения скорости.