РАДИОЛОГИЯ СОХАСИДА ТИББИЙ ТАСВИРЛАР (Modern education and development, 2025)
Тиббиѐтда  радиология сохасидаги тиббий тасвирларнинг   ўрни жуда ҳам катта аҳамиятга эгалиги. Беморга аниқ ташҳис қўйишда даволовчи врачга тиббий тасвирларнинг аниқлилиги ва тавсвирларнинг юқори сифатга эгалиги жуда ҳам муҳимлиги. Тиббий тасвирларни қайта ишлаш, сақлаш, шаклларини ўзгартириш, аналог шаклдан рақамли шаклга ўзгартиришлиги.The place of medical images in medicine is of great importance. The accuracy of the medical images and the high quality of the descriptions are very important for the treating physician in the thematic diagnosis of the patient. Processing, storage, reshaping, converting medical images from analog to digital form.