ABDULLA AVLONIY ASARLARIDA TA’LIM-TARBIYA MASALALARI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada buyuk ma’rifatparvar davlat arbobi Abdulla Avloniy asarlarining boshlang‘ich sinf o‘quvchilari axloqiy fazilatlarini shakllantirishdagi o‘rni, ta’lim-tarbiya haqidagi qimmatli fikrlari, Avloniy yaratgan darsliklar, ushbu darsliklarning bugungi hayotimizdagi o’rni haqida fikr yuritilgan.