AKADEMIK LITSEYLARDA ELEMENTAR ZARRALAR MAVZUSINI O’QITISH (Modern education and development, 2025)
Jamiyat taraqqiyoti mamlakatimizda ta`lim sohasida o`tkazilayotgan isloxotlar jaxon andozasiga mos yetuk va yuqori darajada fikrlaydigan kadrlar tayyorlashni taqozo etadi