O‘RTA TIBBIY TA’LIMDA RAQAMLI TA’LIM RESURSLARIDANFOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada raqamli ta’lim resurslari(RTR), o‘rta tibbiy ta’limda raqamli texnologiyadan foydalanish, raqamli texnologiyani tibbiy ta’lim tizimi vostilari bilan foydalanish, tibbiyotda raqamli texnologiyani ustunliklari, tibbiyot soxasidan tashqari boshqa soxalarda ham raqamli ta’lim ustunligi, dasturlashtirilgan o‘qitishning o‘ziga xos xususiyati haqida ma’lumotlar keltirilgan.