SENSOR KAMCHILIGIGA EGA BO'LGAN BOLALAR UCHUN INKLYUZIV TA'LIM STRATEGIYALARI VA ULARNI AMALGA OSHIRISH SHART SHAROITLARI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada sensor kamchiligi bo'lgan bolalarning ta’lim olishi uchun ta’lim strategiyalari, sensor kamchilik turlariga qarab strategiyalar, ularni amalga oshirish shart-sharoitlari, moliyalashtirish masalalari o'rganiladi. Jamiyatning sensor kamchiligi bor bo'lgan bolalarning ta’lim olishiga nisbatan munosabatini o'zgartirish, inklyuziv ta’limning afzalliklari yoritiladi.