KADRLARNI TAYYORLASH VA SIFAT JIHATIDAN TAKOMILLASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada harbiy ta’limni sifat jihatidan takomillashtirish yo‘nalishlari, mexanizmlari, rivojlantirishning  shart-sharoitlari va imkoniyatlaridan unumli foydalanish to‘g‘risida so‘z yuritilgan.