BOG’CHA YOSHIDA BILISH JARAYONLARI TARAQQIYOTI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada psixologiyada bilish jarayonlarining tasnifi va ularning maktabgacha ta’lim tashkilotlarida tarbiyalanayotgan bolalarda namoyon bo’lish shartlari nazariy tahlillar asosida yoritib berilgan.