IJTIMOIY-PEDAGOGIK FAOLIYATDA TEXNOLOGIYALAR (Modern education and development, 2025)
Mazkur tezisda ijtimoiy-pedagogik faoliyatda zamonaviy texnologiyalarning o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Unda axborot-kommunikatsion texnologiyalar, multimedia vositalari, pedagogik yondashuvlar, virtual va masofaviy ta’lim shakllari hamda interfaol metodlarning ijtimoiy-pedagogik ishdagi roli tahlil qilingan. Texnologiyalarning yoshlar bilan ishlashdagi samaradorligi, ularni ijtimoiy jarayonlarga tayyorlashdagi yondashuvlar asoslab berilgan. Shuningdek, turli pedagogik texnologiyalar misolida ijtimoiy ko‘nikmalarni shakllantirish imkoniyatlari ko‘rsatib o‘tilgan.