FIZIKADA NYUTON HALQASI YORDAMIDA INTERFERENSIYA HODISASINI REAL VA VIRTUAL HOLDA KUZATISH (Modern education and development, 2025)
Fizika fani eksperimental fan hisoblanadi. Shu sababdan, uning asosini tajribalar tashkil etadi.Mazkur maqolada Oliy ta’lim muassalarida fizikadan Nyuton halqasi yordamida interferensiya hodisasini real va virtual holda kuzatish tajribalarini bajarishga kompleks yondashuvning uslubiy asoslari tavsiflangan. Fizika fanini o‘qitishda yangi bo‘lgan real va virtual namoyish tajribalardan foydalanish usullarining afzalliklari bayon qilingan.