KICHIK QUYOSH ELEKTR STANSIYALARINI TADBIQ QILISH VA LOHIHALASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada kichik quyosh elektr stansiyalari qayta tiklanuvchi energiya manbalarida ichida tutgan o’rni, ahamiyati, undan foydalanishning samarali usullari, uzoq hududlar, qishloq xo‘jaligi, kichik bizneslar va uy xo‘jaliklarini energiya bilan ta’minlashdagi avfzalliklari yoritilgan. Bundan tashqari, O‘zbekiston sharoitida quyosh energiyasidan foydalanish istiqbollari, davlat qo‘llab-quvvatlashi va kichik quyosh elektr stansiyalarini rivojlantirish uchun imkoniyatlar muhokama qilingan.