MIKROO’LCHAMLI KREMNIY ASOSLI TERMOELEKTRIK MATERIALLAR OLISH ISTIQBOLLARI (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada mikroo‘lchamli kremniy asosli termoelektrik materiallarning olinish texnologiyalari hamda texnika taraqqiyotida tutgan o‘rni, boshqa an’anaviy texnologiyalar yordamida ishlab chiqarishning iloji bo‘lmagan yangi materiallar va mahsulotlar olish imkonini berishi kabi avfzalliklari ahamiyati yoritib berilgan.