TO`QIMACHILIK VA YENGIL SANOAT KORXONALARINI IQTISODIY RIVOJLANTIRISH BO`YICHA MULOHAZALAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola to`qimachilik va yengil sanoat korxonalarini iqtisodiy rivjlantirish masalalariga bag`ishlanadi. Shuningdek, korxonalarni iqtisodiy rivojlanishdagi omillari, imkoniyatlari,ta`minot masalalari va energetika, xom-ashyo yetkazishdagi muammolar,va davlatimiz tomonidan ushbu sohani rivojlantirish uchun qilinayotgan ishlar haqida gap boradi.