MUVAFFAQIYATLI BIZNES TASHKIL ETISHDA LOGISTIK TIZIMNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Hammamizga ma’lumki, yaqin bir necha yillardan beri iqtisodiyotning ajralmas sohasi bo’lmish logistikaga alohida ahamiyat berilmoqda. Shuningdek, bizning universitetimizda ham ushbu sohadagi malakali kadrlarni tayyorlash maqsadida logistika yo’nalishi bo’yicha ta’lim kvotalari ham ajratilgan.Chunki, logistika sanoatining rivojlanishi nafaqat yo’l-transport tizimi va turizmni rivojlanishiga, balki biznes sohasini o’sishiga ham sezilarli ta’sir ko’rsatadi.