O’ZBEKISTONDA ESTRADA SANʼATINING RIVOJLANISHI: TARIXIY YO’L VA ZAMONAVIY HOLAT (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada estrada san’atining o‘zbek musiqa madaniyatiga kirib kelishi, o‘zbek milliy estrada san’atining rivojlanishi, shuningdek, ushbu san’at turi taraqqiyotida o‘zbek bastakorlarining hissasi va ularning ijodiy uslublari haqida ilmiy ma’lumotlar va qarashlar bayon etilgan.