QISHLOQ XO’JALIGI FANLARINI O‘QITISHDА ZAMONAVIY TA’LIM TEXNOLOGIYALARI (Modern education and development, 2025)
Zamonaviy qishloq xo‘jaligi ta’limi talabalarni o‘quv jarayoniga faol jalb qilishni talab qiladi. O‘qitishning interfaol usullari kasbiy kompetensiyalarni, tanqidiy fikrlashni rivojlantirishga va o‘rganish motivatsiyasini oshirishga yordam beradi. Maqolada qishloq xo‘jaligi oliy o‘quv yurtlarida interfaol usullardan foydalanishning nazariy jihatlari yoritilgan.