NKMKDAGI LOGISTIKA VA SUV MUAMMOLARINI ZAMONAVIY TEXNOLOGIYALAR YORDAMIDA HAL ETISH (Modern education and development, 2025)
Navoiy Kon-Metallurgiya Kombinati (NKMK) O‘zbekistonning konchilik va metallurgiya sanoatida muhim o‘rin egallagan yirik korxona hisoblanadi. Ammo, shu bilan birga, ushbu korxona bir qator logistika muammolariga duch kelmoqda, xususan, xom ashyo va tayyor mahsulotlarni transport qilish, shuningdek, resurslarni boshqarishdagi samaradorlikka alohida e'tibor qaratish zarur. Mening fikrimcha, bu muammolarni hal qilish uchun infratuzilmani rivojlantirish va zamonaviy texnologiyalarni joriy etish kerak.