XALQ OG’ZAKI IJODIDA USTA –HUNARMANDLARNING O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada xalq og’zaki ijodining asosiy qismi bo’lgan baxshichilik san’ati va bu san’atda ishlatiladigan cholg’u asboblari va ularni yasovchi usta-hunarmandlarning faoliyati haqida fikr yuritilgan.