XALQ PEDAGOGIKASIDA MILLIY URF-ODATLAR, AN’ANALAR VA UDUMLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu  maqolada   xalq pedagogikasi tizimida milliy urf-odatlar, an’analar va udumlarning tarbiyaviy imkoniyatlari tahlil qilinadi. Maqola zamonaviy ta’lim tizimida xalq pedagogikasi vositalaridan foydalanishning dolzarbligini ilmiy-nazariy asosda yoritadi.