XALQ PEDAGOGIKASIDA KITOBXONLIK MADANIYATI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada  xalq pedagogikasida kitobxonlik madaniyatining o’rni uning bola tarbiyasi va ma’naviy axloqiy rivojlanishidagi ahamiyati taxlil qilinadi.Shunungdek xalq og’izaki ijodi va urf odatlar orqali kitobga bo’lgan mehr, bilimga intilish g’oyalari qay tarizda yoritilgani ko’rsatiladi.