BOSHLANG'ICH MAKTABDA INTEGRATSIYALASHGAN TA'LIMDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy maqolada integratsiya tushunchasi haqida, boshlang‘ich ta’lim jarayonida integratsiyalashgan ta’lim konsepsiyasidan foydalanish imkoniyatlari, afzalliklari hamda metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. Integratsiya — fanlararo bog‘liqlikni ta’minlab, o‘quvchining mantiqiy, ijodiy va tizimli tafakkurini rivojlantirishga xizmat qiladi.