CHET TILLARINI O’QITISHDA INRTERFAOL METODLARDAN FOYDALANISHNING AVFZALLIKLARI (Modern education and development, 2025)
Har bir jamiyatning kelajagi uning ajralmas qismi va hayotiy zarurati bo‘lgan ta’lim tizimining qay darajada rivojlanganligi bilan belgilanadi. Shularni e’tiborgan olgan holda hozirgi ilm-fan va texnika taraqqiyoti davri har bir yosh kadrlarni zamon bilan hamnafas odimlashi, shuningdek turli soha mutaxassislari o‘z ona tilini mukammal bilish bilan bir qatorda, bir nechta xorijiy tillarda muloqot qila olishi maqsadga muvofiq hisoblanadi. Horijiy tillarni o`zlashtirishda yangi metodlardan foydalanishning afzalliklari ochib berildi.