SEMATIKA VA PRAGMATIKANING TILSHUNOSLIKDAGI O’RNI (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada semantika va pragmatikaning tilshunoslikdagi ahamiyati, ular o’rtasidagi asosiy farqlar to’g’risida ma’lumot berilgan.