ODAMLARDA JINSNI SHAKLLANISHI (Modern education and development, 2025)
Jins muammosi bilan odamzot qadimdan mashg‘ul bo‘lib kelishiga qaramay, faqat genetika fan sifatida shakllangandan so‘ng bu muammo o‘z yechimini topdi