O’TKIR HOSHIMOVNING HAYOTI VA IJOD (Modern education and development, 2025)
Quyida berilgan ushbu ilmiy maqolada O’tkir Hoshimovning xotirasiga bag’ishlangan – Prezidentimiz Shavkat Miromonovich Mirziyoyevning qarorlari, adibning hayoti va ijodi, asarlari va qissalari haqida ilmiy yondashishga harakat qilingan.