БУРҒИЛАШ ИШЛАРИДА ТОҒ ЖИНСЛАРИНИНГ ФИЗИК-МЕХАНИК ХУСУСИЯТЛАРИНИНГ ПАРЧАЛАНИШ ЖАРАЁНИГА ТАЪСИРИНИ ТАҲЛИЛИ (Modern education and development, 2025)
Скважиналарни бурғилаш жараёнида тоғ жинсларини парчаланиш жараёнига, уларнинг қуйидаги асосий физик-механик хусусиятлари, яъни, эластиклиги, пластиклиги, қаттиқлиги, абразивлиги ва яхлитлиги  таъсир этади.