TABIIY, ANIQ HAMDA MUHANDISLIK-TEXNOLOGIYA FANLARINI O’QITISHDA ILG’OR TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqola zamonaviy ta’limda tabiiy, aniq va muhandislik-texnologiya fanlarini o‘qitishda ilg‘or pedagogik texnologiyalarni joriy etishning ahamiyati yoritiladi. Talabalarning mustaqil fikrlash qobiliyatini rivojlantirish, bilimlarni chuqur o‘zlashtirish hamda amaliy ko‘nikmalar shakillantirishda innovatsion metodlar asosida ta’lim berishning samaradorligi tahlil qilinadi.