AXBOROT ALMASHINUVI ASOSIDA OLIY TA’LIM MUASSASALARI BITIRUVCHILARI VA ISH BERUVCHILAR O'RTASIDA AVTOMATIK MUVOFIQLASHTIRISH ALGORITMLARINI YARATISH (Modern education and development, 2025)
Maqolada bitiruvchilar va ish beruvchilar o‘rtasidagi o‘zaro axborot almashinuvi asosida samarali va avtomatlashtirilgan muvofiqlashtirish algoritmlarini ishlab chiqish konsepsiyasi bayon etiladi. Har ikki tomonning ehtiyoj va imkoniyatlarini aniqlovchi, baholovchi va muvofiqlashtiruvchi algoritmik yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, ushbu tizim orqali oliy ta’lim tizimi va mehnat bozorining o‘zaro integratsiyasini ta’minlash mexanizmlari yoritiladi.