SHAXSLARDAGI INDIVIDUALLIK XUSUSIYATLARINI BARTARAF ETISHNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (Modern education and development, 2025)
Individuallik – har bir insonning o’ziga xosligi, boshqa kishilardan farq qilishi, psixologiyada keng muhokama qilinadigan tushunchadir. Har bir inson o’ziga xos shaxsiy xususiyatlar, qarashlar va fikrlarni o’z ichiga oladi.