ONA TILI DARSLARIDA INTEGRATIV YONDASHUVNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ona tili darslarida integrativ yondashuvdan foydalanishning ahamiyati, uning o‘quvchilarning shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishiga ta’siri, fanlararo bog‘liqlik orqali til o‘rganish samaradorligini oshirish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, metodik usullar, loyiha ishlari, milliy qadriyatlar bilan uyg‘unlik, xalqaro standartlar bilan integratsiya masalalari ham tahlil qilingan.