TINGLAB TUSHUNISHDA AUDIO KITOBLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada tinglab tushunishda audio kitoblardan foydalanishning ahamiyati ilmiy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Audio kitoblarning ta’lim jarayonidagi roli, tinglab tushunish ko‘nikmasini rivojlantirishdagi samaradorligi, shuningdek, ularning afzalliklari va kamchiliklari ko‘rib chiqiladi. Maqola zamonaviy ta’lim tizimida audio kitoblarning o‘rni va kelajak istiqbollariga ham to‘xtaladi.