IJTIMOIY TARMOQLARDA TILNING O’ZGARISHI: YANGI LEKSIK BIRLIKLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarning tilga ta’siri, ayniqsa yangi leksik birliklarning shakllanishi, internet sleng va memlar fenomeni asosida yoritiladi. Tilning zamonaviy sharoitlarda qanday o‘zgarayotgani, yoshlar orasida keng tarqalgan iboralar va ularning leksik tizimdagi o‘rni tahlil qilinadi.