KIMYO DARSLARIDA TEST TUZISH VA TEST YORDAMIDA BILIMLARNI NAZORAT QILISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda kimyo darslarida test tuzish va test yordamida talabalar bilimlarini nazorat qilish jarayoni tahlil etiladi. Tezisda testlarni tuzish metodikasi, turli xil test turlari, ularning afzalliklari va kamchiliklari, shuningdek, testlar yordamida ta'lim sifatini oshirish yo`llari ko`rib chiqiladi.