KIMYOVIY MASALALARNI YECHISHDA KOMPYUTERDAN FOYDALANISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisdada kimyoviy masalalarni yechishda kompyuter texnologiyalarining rolini tahlil etiladi. Tezisda kompyuter dasturlari, simulyatsiya va modellashtirish usullari, shuningdek, ularning ta'lim jarayonida qo'llanilishi ko'rib chiqiladi. Kimyoviy masalalarni yechish jarayonida kompyuter yordamida erishiladigan afzalliklar, xatolarni kamaytirish va vaqtni tejash imkoniyatlari muhokama qilinadi. Ushbu maqola, shuningdek, kompyuter texnologiyalarining kimyo ta'limida innovatsion yondashuvlarini ham o'z ichiga oladi.