BIOLOGIYA FANINI O’QITISHDA INTERAKTIV VOSITALAR: DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH YO’LLARI (Modern education and development, 2025)
bugungi kunda umumiy o‘rta ta’lim tizimining jadallik bilan rivojlanib borayotgan sharoitida biologiya fanini o‘qitishga ixtisoslashgan pedagog kadrlarni tayyorlash masalasi dolzarb ahamiyat kasb etmoqda. Biologiya fanining ilmiy yutuqlari hayotning turli jabhalarida o‘z aksini topmoqda va bu esa mazkur fandan ta’lim berish sifatiga bo‘lgan talabni oshirmoqda. Shu sababli, maktab ta’limida biologik bilimlarning o‘rni va roli kundan-kunga muhimlik kasb etmoqda.