BO’LAJAK O’QITUVCHILARDA KASBGA QADRIYATLI YONDASHUV KO‘NIKMASINI SHAKLLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim-tarbiya jarayonining oldida turgan dolzarb vazifalardan biri Bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbga qadriyatli yondashuvni shakllantirish masalasi, bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbiy faoliyatga munosabatni shakllantirishda ularning kasbga nisbatan qadriyatli yondashuvini rivojlantirish alohida ahamiyatga ega ekanligi shu sababli bo‘lajak o‘qituvchilarda kasbga qadriyatli yondashuv ko‘nikmasini shakllantirish muammosi pedagogik nazariya va amaliyotda dolzarb masala sifatida namoyon bo‘layotganligi haqida so‘z boradi.