JAZONI IJRO ETISH MUASSASALARIDA MAHKUMLARNI OZODLIKKA TAYYORLASH FAOLIYATINI TAKOMILLASHTIRISH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada jazoni ijro etish muassasalarida jazoni o‘tayotgan mahkumlarni ozodlikka tayyorlash, ularni ijtimoiy hayotga moslashtirish va kelgusida qayta jinoyat sodir etmasliklari bo’yicha dolzarb jihatlari tahlil qilinadi. Muallif mavjud muammolarni ko‘rsatib, ularning samarali yechimlari bo‘yicha takliflarni ilgari suradi.