THE HISTORY OF THE ORIGIN OF THE DUTOR INSTRUMENT AND ITS PLACE IN UZBEKISTAN MUSICAL ART (Modern education and development, 2025)
Maqolada O’zbek milliy cholg’ularidan biri bo’lgan Dutorning kelib chiqishi tarixi , tuzilishi, ijrochilik an’analari haqida tahlil qilindi.