METALLURGIYADA BIOTEXNOLOGIK JARAYONLAR (Modern education and development, 2025)
Mazkur annotatsiya misni boyitish fabrikasi chiqindilarini qayta ishlash orqali misni ajratib olish texnologiyasiga, shuningdek, rangli metallurgiyada qo'llaniladigan zamonaviy analitik kimyo usullariga bag'ishlangan adabiyotlar tahlilini o'z ichiga oladi. Annotatsiyada, shuningdek, rux ferritini elementar oltingugurt bilan qaytarishning termodinamik aspektlari va pirometallurgik agregatlarning tuzilishi hamda ishlash prinsiplari ko'rib chiqilgan. Ushbu adabiyotlar metallurgiyada biotexnologik jarayonlarni rivojlantirish uchun fundamental bilim va amaliy yondashuvlarni taqdim etadi.