SHAXSLAR O'RTASIDAGI O'ZARO MUNOSABATLARNI SHAKLLANISHIDA GURUHLARNING PSIXOLOGIK AHAMIYATI (Modern education and development, 2025)
Guruhlarning shaxsga ta'siri jamiyatda ijtimoiy va psixologik jarayonlarni chuqur o'rganish uchun juda muhim mavzulardan biridir. Shaxslar turli guruhlarda faoliyat yuritishi, ijtimoiy o'zgarishlar, muloqot va qarorlar qabul qilish jarayonlariga guruhning ta'siri muhim ahamiyatga ega.