RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNING LOGISTIKA SOHASIDA QO'LLANILISHI: MUAMMOLAR VA IMKONIYATLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning logistika tizimiga ta’siri tahlil qilingan. Asosiy e’tibor avtomatlashtirish, sun’iy intellekt, IoT (Narsalar Interneti) va raqamli izlash tizimlarining logistika zanjiridagi o‘rni va samaradorligiga qaratilgan. Amaliy tadqiqotlar asosida O‘zbekiston logistika sektorida yuzaga kelayotgan muammolar va raqamli yechimlar tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari raqamli transformatsiyaning samaradorligini oshirish va logistikani optimallashtirish bo‘yicha tavsiyalar beradi.