RUL BOSHQARMASIGA QO‘YILADIGAN ASOSIY TALABLAR (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola avtomobil rul boshqarmasiga qo‘yiladigan asosiy talablarni o‘rganishga bag‘ishlangan. Rul boshqarmasining texnik, xavfsizlik va ergonomik jihatlari, shuningdek, zamonaviy avtomobilsozlikdagi innovatsion yondashuvlar tahlil qilinadi. Maqolada rul tizimlarining turlari, ularga qo‘yiladigan xalqaro standartlar va ularning haydovchi xavfsizligiga ta’siri ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, avtonom transport vositalari va elektron boshqaruv tizimlari kontekstida rul tizimlarining kelajakdagi rivojlanish istiqbollari muhokama qilinadi. Maqola avtomobilsozlik muhandislari, transport xavfsizligi mutaxassislari va tadqiqotchilar uchun mo‘ljallangan.