TEMPERAMENT VA UNING TIPLARI. (Modern education and development, 2025)
Ushbu ishda temperament tushunchasi va uning psixologik jihatlari o‘rganilgan. Temperament tiplari – xolerik, sangvinik, flegmatik va melanxolik tahlil qilinib, har birining o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, temperamentning inson faoliyatiga va shaxsiy xususiyatlariga ta’siri yoritilgan.