SQL SERVERDA CHEKLASHLAR (Modern education and development, 2025)
Bu maqolada biz yangi boshlanuvchilar uchun juda qiziqarli, muhim va, ehtimol, qiyin mavzuga to'xtalamiz - Microsoft SQL Serverdagi cheklovlar. Ushbu maqolani o'qib bo'lgach, siz cheklovlar nima uchun kerakligini, SQL Serverda qanday turdagi cheklovlar mavjudligini va bu cheklovlarni qanday yaratishni bilib olasiz.