MASHRUTLASH (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada C# dasturlash tilida marshrutlash tizimi tushuntiriladi. Marshrutlash — bu veb-ilovalar, ayniqsa ASP.NET Core dasturlarida, foydalanuvchidan kelgan URL so‘rovlarini to‘g‘ri funksiyalar yoki sahifalarga yo‘naltirish jarayonidir. Maqolada marshrutlashning asosiy prinsiplari, C# tilida bu jarayonni qanday tashkil etish va ASP.NET Core frameworkda mashrutlashni boshqarish usullari ko‘rib chiqiladi.