BOLALAR PSIXOLOGIYASINI O’RGANISH TAMOYILLARI (Modern education and development, 2025)
Bolalar psixologiyasini o’rganish qonunyatlari , hozirgi bolalarni qanday bilish usullari , har bir yosh davrini o’ziga xos holatlari va bolalar bilan to’g’ri munosabat o’rnatish.